Vergeturi tratament, solutii pentru vergeturi, cum sa scapi de vergeturi

Vergeturi: solutii eficace

Se stie ca vergeturile sunt greu de tratat daca nu imposibil.
Exista mai multe metode  de tratament pentru vergeturi de la peelinguri speciale, laser, radiofrecventa, carboxyterapie. Unele sunt foarte costisitoare (laserul), cu efecte adverse cum ar fi depigmentari, cicatrici (peelinguri prea agresive), foarte dureroase(carboxyterapia) si  sunt necesare mai multe sedinte pentru a obtine rezultate.

Mai sus sunt fotografiile inainte si dupa si rezultatele obtinute dupa O SINGURA SEDINTA de dermaroller pentru vergeturi. Precizez ca pacienta a fost pregatita cu creme  cu retinol si vitamina C, 3 saptamani inainte de procedura si vergeturile sunt recente, de aproximativ 4 luni. A doua fotografie a fost realizata la 2 saptamani dupa procedura.

Dermarollerul permite obtinerea unor rezultate spectaculoase si rapide. Este o procedura relativ simpla, mai ieftina si putin dureroasa si mai ales fara efecte secundare nedorite daca se face o selectie adecvata a pacientilor.

Dupa procedura se recomanda continuarea tratamentului cu creme cu vitamine si  eventuala repetare a procedurii dupa  o luna si jumatate.

Dr.Daniela Taher

Home

 

Leave a Comment