Lifting facial nechirurgical cu acid hialuronic

Lifting facial nechirugical

Este un lifting potrivit persoanelor intre 40-55 de ani. Practic se injecteaza acid hialuronic cu rol volumizator si se refac astfel conturul pometilor, mandibulei, barbiei, se sterg ridurile adanci.

Rezultatul este instantaneu, procedura poate dura aproximativ o ora.

Se folosesc intre 2-10 ml de acid hialuronic, in functie de varsta pacientilor, de elasticitatea, finetea pielii.
Acestea se pot injecta intr-o singura sedinta sau la cateva luni interval.

Pentru ca injectiile sunt profunde, aproape de tesutul osos, rezultatul poate dura 2-4 ani. Persistenta rezultatelor la lifting facial depinde de metabolismul si starea de sanatatea a pacientului. Persoanele nefumatoare cu un nivel scazut de stress, cu o igiena de viata corecta au beneficii pe timp indelungat. Uneori se recomanda retusuri periodice la 6-8 luni, in cazul fumatorilor sau persoanelor sportive.

Pentru lifting faciale se prefera preparate ca restylane sau juvederm cu care majoritatea dermatologilor esteticieni au experienta, si care au dovedit in timp ca sint produse sigure, cu reactii adverse minime si trecatoare si cu rezultate reproductibile, relativ usor de injectat.

Liftingul obtinut este foarte natural, rareori se formeaza echimoze. Edemul este minim si in general, atat pacientii cat si doctorul care executa aceasta procedura sunt satisfacuti in proportie de 90%. O persoana in varsta de 45 de ani poate sa apara la sfirsitul procedurii de 30 de ani.

Intotdeauna se asociaza un tratament local cu creme medicale care asociaza acid hialuronic, vitamine, acizi de fructe, pentru mentinerea rezultatelor.

De asemenea dupa un lifting facial se recomanda evitarea expunerii la soare, si un regim de viata echilibrat.

Pentru obtinerea unor rezultate sofisticate se asociaza tratamente cu laser fraxel si radiofrecventa.

Sint convinsa ca peste cativa ani (maximum 10) se va renunta la liftingul chirurgical. Tehnologia din ce in ce mai avansata, interesul din ce in ce mai mare pentru medicina anti-aging, rafinarea tehnicilor de executie, cercetarea in biotehnologie vor permite in primul rand o preventie foarte eficienta a imbatranirii cutanate, proceduri cu un grad minim de risc, si cu eficienta sporita care vor inlocui liftingul clasic chirurgical.

 

 

mandibule Before After1

 

 

mandibule Before After2Nefertiti Lift

Este vorba de un lifting facial al partii inferioare a fetei, mai precis al conturului mandibular. Se injecteaza superficial citeva unitati de botox de a lungul ramului mandibular, in muschiul platysma. Se poate asocia cu tratamentul corzilor platismale si al muschiului depresor al colturilor gurii .

La unele persoane nu are efect, de aceea se recomanda o selectie riguroasa inainte de tratament; dar atunci cind se obtine efectul dorit pacientii sunt incintati si vor reveni cu regularitate pentru tratament. De obicei efectul dureaza mai mult de 5-6 luni.

Este o procedura simpla pentru un medic care are experienta in injectarile toxinei botulinice si practic fara efecte secundare. Unii o recomanda ca PREVENTIE de la virsta de 30 de ani. Injectari efectuate o data pe an vor permite mentinerea unui contur ferm si bine desenat si inlatura perspectiva unui eventual lifting chirurgical mai tirziu.
Sprancene lifting Before After1

Lifting-ul sprancenelor

Cu varsta, forma sprincenelor se poate modifica, coltul extern devine cazut si odata cu el si pleoapa superioara.

Astfel ochii par obositi, lipsiti de stralucire. Cu ajutorul injectiilor cu botox se poate produce un lifting de aprox 3mm. Modificarea apare la 3-5 zile si maxima la 2 saptamani dupa injectare.

Din pacate efectul poate dura numai 4, maximum 8 luni.

Mai recent, unii doctori au incercat substantele de umplere de tip acid hialuronic .
Acesta se injecteaza in corpul sprancenei, obtinindu-se astfel o remodelare volumetrica ce face ca efectul lifting sa fie mai persistent.

Dr. Daniela Taher

http://skinclinic.ro/

 

Leave a Comment