Anticearcănul permanent

Cearcănele nu iartă pe nimeni. Din fericire, poți da timpul înapoi și te poți bucura din nou de un chip luminos și tânăr. Cum? Cu un anticearcăn permanent.

Anticearcănul permanent: peeling mediu, acid hialuronic, Botox

Skin Clinic - Anticearcănul permanentAnticearcănul permanent nu este o cremă magică, ci combinația a trei proceduri, o îmbinare de tratamante cosmetice inovatoare care va oferi rezultate vizibile din prima săptămână. Mai mult decât atât, rezultatele obținute vor fi eficiente timp de mai mulți ani. O astfel de combinație va corecta nu doar aspectul ochilor obosiți și înfundați în oribite, ci și culoarea închisă a pleoapelor.

Această procedură inovativă și eficientă începe cu un peeling mediu, care va pune pielea în tensiune și va elimina atât ridurile fine, cât și aspectul de piele fripată. Apoi, se continuă cu injectarea de acid hialuronic în șanțurile care dau aspectul de ochi înfundați și se termină cu 2-3 puncte de Botox, care vor redrapa pielea. O astfel de combinație este ideală pentru tratamentul cearcănelor.

Un peeling mediu poate fi repetat în fiecare an. La fel și un tratament cu Botox. În ceea ce privește acidul hialuronic, rezultatele injecțiilor cu acid hialuronic sunt eficiente timp de mai mulți ani. Programează o consultație la o clinică modernă de dermatologie, iar un specialist în dermatologia estetică îți va oferi toate absolut informațiile necesare cu privire la anticearcănul permanent.

Leave a Comment