Acidul hialuronic, elementul esențial în terapiile anti-aging

Acidul hialuronic este o componentă naturală a organismului, fiind un polizaharid cu o capacitate unică de îngrijire a pielii, care asigură hidratare, fermitate și elasticitate. Odată cu trecerea timpului, însă, nivelul de acid hialuronic din organism scade, iar efectele negative nu întârzie să apară: deshidratare accentuată, cearcăne, riduri, pigmentare neuniformă. Iar lista poate continua, pentru că efectele negative ale scăderii nivelului de acid hialuronic sunt accentuate și de factori externi, cum ar fi expunerea prelungită la soare, obiceiuri nocive, produse/tratamente cosmetice îndoielnice, etc.

De la lifting chirurgical, la lifting non-chirurgical

De-a lungul timpului, nu puțini au fost cei care au încercat să descopere secretele anti-aging. Astfel, produsele și tratamentele cosmetice anti-aging au cunoscut o evoluție continuă. Prin urmare, în ultimii ani, accentul a fost pus pe procedurile non-chirurgicale, clasicul lifting chirurgical pierzând teren în fața altor tratamente de revitalizare. Astăzi, un cabinet modern de dermatologie estetică se concentrează asupra procedurilor inovative de refacere a nivelului de acid hialuronic din organism, care să ducă la tratamente cosmetice cu rezultate imediate și efecte pe termen îndelungat.

Acidul hialuronic hidratează pielea în profunzime

De ce este crucială refacerea nivelului de acid hialuronic din organism? Pentru că acidul hialuronic este un ingredient activ, care acționează nu doar la suprafață, ci în profunzime, stimulând sinteza de colagen și elastină, dar și regenerarea celulară. De aceea, acidul hialuronic este elementul esențial în jurul căruia sunt concepute cele mai eficiente terapii anti-îmbătrânire. Dacă produsele cosmetice disponibile în farmacii propun hidratarea pielii din exterior și, implicit, rezultate superficiale și pe termen scurt, un medic specialist în dermatologia estetică pune accentul pe hidratarea din interior.

Injecții cu acid hialuronic, tratament pentru față și corp

Iar asta, întrucât micro-injecțiile de biorevitalizare cu acid hialuronic asigură o hidratare profundă și de durată. Folosite inițial doar pentru umplerea ridurilor și augmentarea buzelor, micro-injecțiile cu acid hialuronic și-au extins raza de acțiune, fiind ideale nu doar pentru tratamentul feței, ci și al gâtului, decolteului și mâinilor, abdomenului și fețelor interne ale coapselor. De asemenea, micro-injecțiile cu acid hialuronic sunt folosite pentru volumizare, lifting non-chirurgical, vergeturi, acnee și cicatrici de acnee, riduri, cearcăne sau augmentare mamară, asimetrii și anomalii congenitale faciale.

Rapid, complet și eficient pe termen îndelungat

Astfel, un tratament cosmetic cu acid hialuronic, realizat la o clinică modernă de dermatologie estetică, poate oferi, în cel mai scurt timp, ameliorări de până la 100% și rezultate vizibile timp de 2-4 ani. Rapid, complet și eficient pe termen îndelungat, un tratament cosmetic cu acid hialuronic este terapia ideală anti-aging, pentru că hrănește pielea în profunzime. În plus, poate fi folosit în combinație cu alte tehnici de dermatologie estetică (mezoterapie, peeling, etc.) care revitalizează pielea și garantează un look fresh și tânăr.

Leave a Comment