About Dr. Daniela Taher

Daniela TaherDaniela Taher MD, medic specialist, dermatologie, dermatologie estetica, absolvent al facultatii de medicina Carol Davila Bucuresti anul 1987, specializare dermatologie- venerologie, 1990-1994.

 Dupa terminarea studiilor de specialitate, Dr. Daniela Taher a continuat perfectionarea in domeniul chirurgiei dermatologice si dermatologiei estetice.

 A urmat cursuri de pregatire in Germania si Franta in domeniul laserelor ablative, vasculare, pigmentare, tehnici non-invazive de intinerire cutanata, liposuctie si transfer de grasime.

 A participat activ la numeroase congrese internationale prezentand lucrari stiintifice si a condus workshop-uri sau cursuri in domeniul medicinii estetice- terapii combinate in tratamentul photoimbatranirii cutanate, tehnici avansate de mezoterapie, tehnica peelingului superficial si mediu, injectii in cu Toxina Botulinica si complicatiile lor.

   Este membru activ al  International Society of Dermatologic Surgery, Dermatologic and Aesthetic Surgery International League, fost secretar al Middle East Society of Dermatologic Surgery, trainer international pentru produsele de mezoterapie si inductie colagenica, Mesoline, conducand cursuri de pregatire pentru medici in Grecia, Polonia si Liban.

  Ariile de interes si expertiza: lifting nechirurgical, mezoterapie si biorevitalizarea pielii, proceduri neinvazive de reintinerire cutanata, liposuctie si injectii cu grasime. medicina anti-age.

In prezent este director medical la Skin-clinic Floreasca, str.Radu Beller nr.31 Bucuresti.

Vizitati pagina noastra de facebook: SkinClinic Floreasca si dati-ne like daca v-a placut ce ati citit.

Leave a Comment